बालाजी थारी चाकरी (Balaji Thari Chakari) - Sunita bagari
GaanaGao2 year ago 485बालाजी थारी चाकरी लिरिक्स हिंदी में (Balaji Thari Chakari Lyrics in Hindi)
अरे धन दौलत की नही जरूरत जिब तूँ मेरे सागे सै,
बाबा तेरी चाकरी मन्ने,ठाकरी सी लागे सै
पहलां जिब मैं आई सालासर ,देख्या खुब नजारा था,
देख्या तेरा रूप सलूणा, मन म खुब विचारा था,
इब बनया तेरे ते प्रेम ईसा,पिछान पुरानी लागे सै
दुनिया की मन्ने करी चाकरी,पर ना कोय बात बनी,
एक मनाऊँ दुसरा रूसे,या के मेरे गेल्याँ बनी,
इब नही जरूरत मन्ने किसे की,मेरा मन तेरेै ते लागे सै
देख क मेरे ठाठ निराले,सबके मन म आवे सै,
के मिलग्या रे तन्ने सुनीता,जो तू इतना गावे सै,
तुलसी बोल्या तेरा सुत्या,भाग अड़े ही जागे सै
अरे धन दौलत की नही जरूरत जिब तूँ मेरे सागे सै,
बाबा तेरी चाकरी मन्ने,ठाकरी सी लागे सै
बालाजी थारी चाकरी लिरिक्स अंग्रेजी में (Balaji Thari Chakari Lyrics in English)
are dhan daulat ki nahi jaroorat jib toon mere saage sai,
baaba teri chaakari manne,thaakari si laage sai
pahalaan jib mainaai saalaasar ,dekhya khub najaara tha,
dekhya tera roop saloona, man m khub vichaara tha,
ib banaya tere te prem eesa,pichhaan puraani laage sai
duniya ki manne kari chaakari,par na koy baat bani,
ek manaaoon dusara roose,ya ke mere gelyaan bani,
ib nahi jaroorat manne kise ki,mera man tereai te laage sai
dekh k mere thaath niraale,sabake man m aave sai,
ke milagya re tanne suneeta,jo too itana gaave sai,
tulasi bolya tera sutya,bhaag ade hi jaage sai
are dhan daulat ki nahi jaroorat jib toon mere saage sai,
baaba teri chaakari manne,thaakari si laage sai
और मनमोहक भजन :-
- मेहंदीपुर सालासर में तेरा धाम है
- बजरंग बली मेरी नाव चली
- जब से आया मै दर पे तुम्हारे
- तुझको पुकारे तेरे दास
- कर दिया जादू
- हे पवन के तनय वीर हनुमान जी
- रख दिल पे भरोसा
- हनुमान के चरचे
- आजा बाबा मेरे गाम में
- देखो छमा छम नाचे
अगर आपको यह भजन अच्छा लगा हो तो कृपया इसे अन्य लोगो तक साझा करें एवं किसी भी प्रकार के सुझाव के लिए कमेंट करें।
Singer - Sunita bagari