बरसे रे रंग सराबोर लिरिक्स हिंदी में (Barse Re Rang Sarabor Lyrics in Hindi)
बड़ा निक लागे मस्त महिना,
फागुन के बरसे रे रंग सराबोर
बड़ा निक लागे मस्त महिना,
फागुन के बरसे रे रंग सराबोर
बरसे रे रंग सराबोर
उड़त है गुलाल चारो ओर
बड़ा निक लागे मस्त महिना,
फागुन के बरसे रे रंग सराबोर
बड़ा निक लागे मस्त महिना,
फागुन के बरसे रे रंग सराबोर ||
सुरूर सुरूर पवन चले
डोलय डारा पाना
डोलय डारा पाना
मगन होगे, मन हा माते
गावत हे सब गाना
गावत हे सब गाना
बने झूम के बजादे मांदर भाई मोर
उड़त है गुलाल चारो ओर
उड़त है गुलाल चारो ओर
बड़ा निक लागे, मस्त महिना,
फागुन के बरसे रे रंग सराबोर ||
आमा हा मउरे टेसू हा फूले
चहकत हावय रे चिरैय्या
कुहकत हावय रे कोयलिया
अमरबेल के सोनहा साजे दमकत हावय रे डगरिया
बाजत हे नंगाड़ा चारो ओर गमकत हाव
बरसे रे रंग सराबोर लिरिक्स अंग्रेजी में (Barse Re Rang Sarabor Lyrics in English)
Badaa nik laage mast mahinaa,
Phaagun ke barase re rang saraabor
Badaa nik laage mast mahinaa,
Phaagun ke barase re rang saraabor
Barase re rang saraabor
Udat hai gulaal chaaro or
Badaa nik laage mast mahinaa,
Phaagun ke barase re rang saraabor
Badaa nik laage mast mahinaa,
Phaagun ke barase re rang saraabor ..
Suruur suruur pavan chale
Ḍolay ḍaaraa paanaa
Ḍolay ḍaaraa paanaa
Magan hoge, man haa maate
Gaavat he sab gaanaa
Gaavat he sab gaanaa
Bane jhuum ke bajaade maandar bhaaii mor
Udat hai gulaal chaaro or
Udat hai gulaal chaaro or
Badaa nik laage, mast mahinaa,
Phaagun ke barase re rang saraabor ..
Aamaa haa maure ṭesuu haa phuule
Chahakat haavay re chiraiyyaa
Kuhakat haavay re koyaliyaa
Amarabel ke sonahaa saaje damakat haavay re ḍagariyaa
Baajat he nangaadaa chaaro or gamakat haava
और भी मनमोहक भजन, आरती, वंदना, चालीसा, स्तुति :-
- ब्रज की यह होरी रस भरी
- मोरे कान्हा जो आए पलट के
- मेरो मन रंग गयो री
- होली खेलन आयो श्याम
- होली खेला तेरे संग वे
- भर पिचकारी मारी है
- मारो भर भर पिचकारी
- सांवरिया आपा होली तो खेला रे
- होली खेल रहे बांके बिहारी
- चलो री सखी फाल्गुन फ़ाग मनाने
अगर आपको यह गीत अच्छा लगा हो तो कृपया इसे अन्य लोगो तक साझा करें एवं किसी भी प्रकार के सुझाव के लिए कमेंट करें।
Singer - Aaru Sahu