भक्ति गाने
छठी मईया
छठी मैया बुलाये लिरिक्स (Chhathi Maiya Bulaye Lyrics) - Vishal Mishra
GaanaGao1 year ago 216छठी मैया बुलाये लिरिक्स हिंदी में (Chhathi Maiya Bulaye Lyrics In Hindi)
बन परदेसिया जे गईला शहर तू
बिसरा के लोग आपन, गाँव के घर तू
उहे घरवा, उहे गलियाँ पुकारे
ओ, छठी मईयाँ रस्ता निहारे
जय हो छठी मईयाँ
बुलावे छठी मईयाँ
अंगना में जीजी संग मौसी
छठी माई के गीत गाए
छठी माई के गीत गाए
सज-धज के नईकी दुल्हन
पर्व के ठेकुआ बनाए
पर्व के ठेकुआ बनाए
हे, छठी मईयाँ, होउ ना सहाए
हे, छठी मईयाँ, होउ ना सहाए
बाबुजी गेलथुन केलवा किनाए
ए, पटना बजरवा से नेमुआ ले आए
फलवा से बबुनी बहँगी सजाए
ओ, फलवा के भरवा से लचकत जाए
बहँगी लचकत जाए,
बहँगी लचकत जाए
पानी में खड़ा होके वर्ती
माँगे आशीष अपार
माँगे आशीष अपार
सबके सुहागिन रखिहा
दीहा उमिर हज़ार
दीहा उमिर हज़ार
हे, दीनानाथ, सुन लऽ पुकार
हे, दीनानाथ, विनती हमार
हे, दीनानाथ, सुन लऽ पुकार (पूरा जग से हारे, आए तेरे द्वारे)
हे, दीनानाथ, विनती हमार (सुना हैं कि छठी माँ भाग सँवारे)
हे, दीनानाथ, सुन लऽ पुकार (पूरा जग से हारे, आए तेरे द्वारे)
हे, दीनानाथ, विनती हमार (सुना हैं कि छठी माँ भाग सँवारे)
छठी मैया बुलाये लिरिक्स अंग्रेजी में (Chhathi Maiya Bulaye Lyrics In English)
Ban Pardesiya, Je Gaila Shahar Tu
Bisra Ke Log Aapan, Gaav Ke Ghar Tu
Uhe Gharwa, Uhe Galiya Pukare
O, Chhathi Maiya Rasta Nihare
Jai Ho Chhathi Maiya
Bulawe Chhathi Maiya
Angana Mein Jiji Sang Mausi
Chhathi Maai Ke Geet Gaaye
Chhathi Maai Ke Geet Gaaye
Saj-Dhaj Ke Naiki Dulhan
Parv Ke Thekua Banaaye
Parv Ke Thekua Banaaye
He, Chhathi Maiya, Hou Na Sahaai
He, Chhathi Maiya, Hou Na Sahaai
Babuji Gelathun Kelwa Kinaaye
E, Patna Bazarwa Se Nemua Le Aaye
Phalwa Se Babuni Bahangi Sajaaye
O, Phalwa Ke Bharwa Se Lachkat Jaaye
Bahangi Lachkat Jaaye
Bahangi Lachkat Jaaye
Paani Mein Khada Hoke Varti
Maange Aashish Apar
Maange Aashish Apar
Sabke Suhagini Rakhaha
Diha Umir Hajaar
Diha Umir Hajaar
He, Dinanath, Sun La Pukaar
He, Dinanath, Vinati Hamaar
He, Dinanath, Sun La Pukaar (Pura Jag Se Haare, Aaye Tere Dwaare)
He, Dinanath, Vinati Hamaar (Suna Hai Ki Chhathi Maa Bhag Sanwaare)
He, Dinanath, Sun La Pukaar (Pura Jag Se Haare, Aaye Tere Dwaare)
He, Dinanath, Vinati Hamaar (Suna Hai Ki Chhathi Maa Bhag Sanwaare)
Singer - Vishal Mishra
और भी देखे :-
- मैं जहाँ भी रहूँ बरसाना मिले (Main Jaha Bhi Rahu Barsana Mile Lyrics In Hindi)
- जय जय भैरवनाथ, हर तुफां का तु किनारा हैं भजन
- थारी चाकरी करूँ मैं खाटू श्याम जी (Thari Chakri Karu Main Khatu Shyam Ji)
- बजरंग बाला तूने मुझे तर दिया (Bajrang Bala Tune Mujhe Tar Diya)
- सोहना नजारा (Sohna Najara Tere Bhavna)
- ढूंढत ढूंढत खाटू नगरी आ गई लिरिक्स (Dhunat Dhunat Khatu Nagri Aa Gayi Lyrics)
- भोले बाबा ने ब्याह रचाया (Bhole Baba Ne Byah Rachaya)
- भर दे रे श्याम झोली भरदे (Bhar De Re Shyam Jholi Bhar De)
- भोर भयी दिन चढ गया मेरी अम्बे (Bhor Bhayi Din Chadh Gaya)
- खाटू श्यामजी से अर्जी लगाना
अगर आपको यह भजन अच्छा लगा हो तो कृपया इसे अन्य लोगो तक साझा करें।