डारो डारो री रंग बनवारी पै (Daaro Daaro Ri Rang Banwari Pe) - Suresh Wadkar
GaanaGao2 year ago 415डारो डारो री रंग बनवारी पै लिरिक्स हिंदी में (Daaro Daaro Ri Rang Banwari Pe Lyrics in Hindi)
डारो डारो री रंग बनवारी पै, डारो डारो री।
लालहिं लाल गुलाल गाल मलु,
मलु अबीर लटकारी पै, डारो डारो री।
साध्वी पूर्णिमा जी का सबसे सुन्दर भजन: मुझे अपने ही रंग में रंग ले
रंग बिरंग रंग पिचकारिन,
डारो री गिरिधारी पै, डारो डारो री।
छोरी लेउ याकी लटुकी कमरिया,
लै चलु भानुदुलारी पै, डारो डारो री।
श्याम की बंशी की धुन: उड़ गई रे नींदिया मेरी, बंसी श्याम ने बजाई रे
सेहरा बांधि बनाय दुल्हनिया,
मिली नचाऊ अलि तारी पै, डारो डारो री।
बलिहारी ‘कृपालु’ ब्रज नारिन,
बलिहारी येही यारी पै, डारो डारो री।
डारो डारो री रंग बनवारी पै लिरिक्स अंग्रेजी में (Daaro Daaro Ri Rang Banwari Pe Lyrics in English)
Ḍaaro ḍaaro rii rang banavaarii pai, ḍaaro ḍaaro rii.
Laalahin laal gulaal gaal malu,
Malu abiir laṭakaarii pai, ḍaaro ḍaaro rii.
The most beautiful bhajan of Sadhvi Purnima ji: Mujhe Apne Hi Rang Me Rang Le
Rang birang rang pichakaarin,
Ḍaaro rii giridhaarii pai, ḍaaro ḍaaro rii.
Chhorii leu yaakii laṭukii kamariyaa,
Lai chalu bhaanudulaarii pai, ḍaaro ḍaaro rii.
Tune of Shyam's Banshi: Ud Gayi Re Nindiya Meri Bansi Shyam Ne Bajai Re
Seharaa baandhi banaay dulhaniyaa,
Milii nachaauu ali taarii pai, ḍaaro ḍaaro rii.
Balihaarii ‘kṛpaalu’ braj naarin,
Balihaarii yehii yaarii pai, ḍaaro ḍaaro rii.
और भी मनमोहक भजन, आरती, वंदना, चालीसा, स्तुति :-
- श्याम संग होली खेलूंगी
- श्याम तेरे मंदिर में
- मैं ना ना करती हार गई रंग डार गयो
- रंगीलो रंग डार गयो
- मनमोहन सलोने रंग
- भर पिचकारी मारी है
- मारो भर भर पिचकारी
- सांवरिया आपा होली तो खेला रे
- होली खेल रहे बांके बिहारी
- चलो री सखी फाल्गुन फ़ाग मनाने
अगर आपको यह भजन अच्छा लगा हो तो कृपया इसे अन्य लोगो तक साझा करें एवं किसी भी प्रकार के सुझाव के लिए कमेंट करें।
Singer - Suresh Wadkar