भक्ति गाने
छठी मईया
काँच ही बांस के बहँगिया लिरिक्स (Kaanch Hi Baans Ke Bahangiya Lyrics) - Aradhya, Faizan, Awni, Poronisha, & More
GaanaGao1 year ago 188काँच ही बांस के बहँगिया लिरिक्स हिंदी में (Kaanch Hi Baans Ke Bahangiya Lyrics In Hindi)
काँच ही बांस के बहँगिया, बहँगी लचकत जाए
बहँगी लचकत जाए
होइ ना ए भैया कहिरया, बहँगी घाटे पहुचाए
बहँगी घाटे पहुचाए
हमरा से पुछेला बटोहिया, बहँगी केकरा के जाइ
बहँगी केकरा के जाइ
सुनअ ऐ बाबु बटोहिया, बहँगी छठी मइया के जाइ
बहँगी छठी मइया के जाइ
तहरे से जिनगी में सुख बा, तु ही असरा हमार तु ही असरा हमार
सब कुछ तहरे से पवनी, छठी मइया किरपा तहार
छठी मइया किरपा तहार
हर लिह हमनी के दुखवा, दिह जिनगी सँवार दिह जिनगी सँवार
मनोरम घाट सजवनी, सुन ल बिनती हमार सुन ल बिनती हमार
आइल छठ के परिबया, लिह अरघ हमार लिह अरघ हमार
अपना नज़र में ही रिखह,
दिह आशीष हज़ार
दिह आशीष हज़ार
दिह आशीष हज़ार
दिह आशीष हज़ार
दिह आशीष हज़ार
दिह आशीष हज़ार
काँच ही बांस के बहँगिया लिरिक्स अंग्रेजी में (Kaanch Hi Baans Ke Bahangiya Lyrics In English)
Kaanch Hi Baans Ke Bahangiya, Bahangi Lachkat Jaaye
Bahangi Lachkat Jaaye
Hoi Na E Bhaiya Kahiraya, Bahangi Ghate Pahuchaaye
Bahangi Ghate Pahuchaaye
Hamara Se Puchhela Batohiya, Bahangi Kekara Ke Jaai
Bahangi Kekara Ke Jaai
Sunai Ae Babu Batohiya, Bahangi Chhathi Maiya Ke Jaai
Bahangi Chhathi Maiya Ke Jaai
Tahre Se Jingi Mein Sukh Ba, Tu Hi Asara Hamar Tu Hi Asara Hamar
Sab Kuch Tahre Se Pavani, Chhathi Maiya Kirpa Tahar
Chhathi Maiya Kirpa Tahar
Har Liha Hamni Ke Dukhawa, Dih Jingi Sanwaar Dih Jingi Sanwaar
Manoram Ghate Sajawani, Sun La Binati Hamar Sun La Binati Hamar
Aail Chhath Ke Paribaya, Liha Aragh Hamar Liha Aragh Hamar
Apna Nazar Mein Hi Rikha,
Dih Aashish Hazaar
Dih Aashish Hazaar
Dih Aashish Hazaar
Dih Aashish Hazaar
Dih Aashish Hazaar
Dih Aashish Hazaar
Dih Aashish Hazaar
Singer - Aradhya, Faizan, Awni, Poronisha, & More
और भी देखे :-
- आती है लक्ष्मी माँ बुलाने वाला चाहिए लिरिक्स (Aati Hai Laxmi Maa Bulane Vala Chahiye Lyrics)
- कब से खड़े है झोली पसार (Kab Se Khade Hain Jholi Pasar)
- मैया के जयकारे लिरिक्स (Maiya Ke Jaikare Lyrics)
- कोई बोले राम राम (Koi Bole Ram Ram)
- बजरंगी का पहरा लिरिक्स (Pehra Bajrangi Ka Lyrics)
- हर हर महादेव
- भोले जरुरी तुझ बिन
- श्री यमुनाअष्टकम (Shree Yamuna Ashtkam)
- मेरे भोले ने बुलाया
- पुजारी खोल जरा पट द्वार (Pujari Khol Jara Pat Dwar)
अगर आपको यह भजन अच्छा लगा हो तो कृपया इसे अन्य लोगो तक साझा करें।