काँच ही बाँस के बहँगिया (Kanch Hi Bans Ke Bahangiya) - Mishra Bandhu
GaanaGao2 year ago 624काँच ही बाँस के बहँगिया लिरिक्स हिंदी में (Kanch Hi Bans Ke Bahangiya Lyrics in Hindi)
कांच ही बांस के बहंगिया,बहंगी लचकत जाय
बहंगी लचकत जाय
बन ले सेवक लोग करहिया बहंगी घाट पहुँचाये
कांच ही बांस के बहंगिया,बहंगी लचकत जाय
हमरी दुलरी छठी मैया जे कर महिमा अपार
उन ही के होके ला पूजनीय जानी सारा संसार
तू तो आन्हर होवे रे बटोहिया,बहंगी छठ मैया के जाय
हंसी हंसी पुछलेगा बटोहिया बहंगी कथिए भराये
बहंगी भरे नरियलवा छठी मैया को सुहाए
तू तो आन्हर होवे रे बटोहिया,बहंगी छठ मैया के जाय
हाथ जोड़ कहेला बटोहिया माफ़ कर गलती हमार
हर साल बनव हम करहिया धोवे बहंगी तोहार
छठी मैया होये सहिया हॉवे बलका तोहार
काँच ही बाँस के बहँगिया लिरिक्स अंग्रेजी में (Kanch Hi Bans Ke Bahangiya Lyrics in English)
Kaanch hii baans ke bahangiyaa,bahangii lachakat jaay
Bahangii lachakat jaay
Ban le sevak log karahiyaa bahangii ghaaṭ pahunchaaye
Kaanch hii baans ke bahangiyaa,bahangii lachakat jaay
Hamarii dularii chhaṭhii maiyaa je kar mahimaa apaar
Un hii ke hoke laa puujaniiy jaanii saaraa samsaar
Tuu to aanhar hove re baṭohiyaa,bahangii chhaṭh maiyaa ke jaay
Hamsii hamsii puchhalegaa baṭohiyaa bahangii kathie bharaaye
Bahangii bhare nariyalavaa chhaṭhii maiyaa ko suhaae
Tuu to aanhar hove re baṭohiyaa,bahangii chhaṭh maiyaa ke jaay
Haath jod kahelaa baṭohiyaa maaf kar galatii hamaar
Har saal banav ham karahiyaa dhove bahangii tohaar
Chhaṭhii maiyaa hoye sahiyaa haave balakaa tohaar
और मनमोहक भजन :-
- हैप्पी हो जाओ आ गयी दिवाली
- श्री गिरिराज जी की आरती
- भाई दूज के शुभ दिन में
- कुबेर अष्टलक्ष्मी मंत्र
- अरज सुनो हे छठी मैया
- वीर पवनसुत अंजनी के लाल
- अष्टलक्ष्मी स्तोत्रं
- कुबेर अष्टलक्ष्मी मंत्र
- स्वस्ति वाचन मंत्र
- आज धनतेरस का पवन दिन
अगर आपको यह भजन अच्छा लगा हो तो कृपया इसे अन्य लोगो तक साझा करें एवं किसी भी प्रकार के सुझाव के लिए कमेंट करें।
Singer - Mishra Bandhu