मन्ने ले चालो सागे (Manne Le Chaalo Sage) - Sanju Sharma


मन्ने ले चालो सागे लिरिक्स हिंदी में (Manne Le Chaalo Sage Lyrics in Hindi)

काल रात ने सपणो आयो,
बाबो हेला मारे,
मंदिर में मेरो मन नहीं लागे,
मनै ले चालो सागै।।

इस भजन से श्री श्याम होते हैं प्रशन्न: सेवक
भगत मेरा मनै याद करै,
और खाटू ना आ पावै,
कालजड़ो मेरो भर भर आवै,
कुछ भी नहीं सुहावै।।


भाव भजन थारा चोखा लागै,
याद घणेरी आवै,
लीलो भी मेरो छम छम नाचै,
बिल्कुल ना रूक पावै।।

खाटू श्याम को अर्जी लगाने वाला भजन: डंके की चोट पे
राख भरोसो बाबो थारो,
था पर जान लुटावै,
बणीं न कोई आफत एसी,
जो थानै भरमावै।।


संजू बोले वनवारी यो,
सपनो सच हो जावे,
म्हारे घरा ले चालु बाबा,
थाने म्हारे सागे।।

श्याम जी के इस भजन से मिलती है कष्टों से मुक्ति: कहना मत श्याम किसी से
काल रात ने सपणो आयो,
बाबो हेला मारे,
मंदिर में मेरो मन नहीं लागे,
मनै ले चालो सागै।।

मन्ने ले चालो सागे लिरिक्स अंग्रेजी में (Manne Le Chaalo Sage Lyrics in English)

Kaal raat ne sapaṇo aayo,
Baabo helaa maare,
Mandir men mero man nahiin laage,
Manai le chaalo saagai..

Shri Shyam is pleased with this hymn: Sewak
Bhagat meraa manai yaad karai,
Owr khaaṭuu naa aa paavai,
Kaalajado mero bhar bhar aavai,
Kuchh bhii nahiin suhaavai..


Bhaav bhajan thaaraa chokhaa laagai,
Yaad ghaṇerii aavai,
Liilo bhii mero chham chham naachai,
Bilkul naa ruuk paavai..

The most beautiful hymn of Kanhaiya Mittal ji: Danke Ki Chot Pe
Raakh bharoso baabo thaaro,
Thaa par jaan luṭaavai,
Baṇiin n koii aaphat esii,
Jo thaanai bharamaavai..


Sanjuu bole vanavaarii yo,
Sapano sach ho jaave,
Mhaare gharaa le chaalu baabaa,
Thaane mhaare saage..

This bhajan of Shyam ji gives freedom from sufferings: Kahna Mat Shyam Kisi Se
Kaal raat ne sapaṇo aayo,
Baabo helaa maare,
Mandir men mero man nahiin laage,
Manai le chaalo saagai..

और मनमोहक भजन :-

अगर आपको यह भजन अच्छा लगा हो तो कृपया इसे अन्य लोगो तक साझा करें एवं किसी भी प्रकार के सुझाव के लिए कमेंट करें।

Singer - Sanju Sharma