मिथिला में राम खेलथि होरी (Mithila Mein Ram Khelthi Hori) - Kunj Bihari Mishr
GaanaGao2 year ago 768मिथिला में राम खेलथि होरी लिरिक्स हिंदी में (Mithila Mein Ram Khelthi Hori Lyrics in Hindi)
मिथिला में राम खेलथि होली, मिथिला में,
मिथिला में राम खेलथि होली, मिथिला में,
मिथिला में हो, मिथिला में हो, मिथिला में,
मिथिला में राम खेलथि होली, मिथिला में,
श्याम की बंशी की धुन: उड़ गई रे नींदिया मेरी, बंसी श्याम ने बजाई रे
अबिर गुलाल कुमकुमा केशर,
अबिर गुलाल कुमकुमा केशर,
सखियन के शोभे नटवेशर,
सखियन के शोभे नटवेशर,
हाथ लेने अबिरक झोड़ी हो लाला,
हाथ लेने अबिरक झोड़ी, मिथिला में,
मिथिला में राम खेलथि होली, मिथिला में,
मिथिला में राम खेलथि होली, मिथिला में,
आजु जनकपुर रंग में सानल,
आजु जनकपुर रंग में सानल,
मैथिल हिय आनंद समायल,
मैथिल हिय आनंद समायल,
सब धेने प्रेमक डोरी हो लाला,
सब धेने प्रेमक डोरी, मिथिला में,
मिथिला में राम खेलथि होली, मिथिला में,
मिथिला में राम खेलथि होली, मिथिला में,
कृष्ण जी का प्यारा भजन: बांके बिहारी से प्यार है
सीता-रामक छवि अति प्यारी,
सीता-रामक छवि अति प्यारी,
नवल बसंतक महिमा न्यारी,
नवल बसंतक महिमा न्यारी,
युगल सरस मन के भोरी, हो लाला,
युगल सरस मन के भोरी, मिथिला में,
मिथिला में राम खेलथि होली, मिथिला में,
मिथिला में राम खेलथि होली, मिथिला में,
मिथिला में राम खेलथि होली, मिथिला में,
मिथिला में राम खेलथि होली, मिथिला में,
मिथिला में हो, मिथिला में हो, मिथिला में,
मिथिला में राम खेलथि होली, मिथिला में।
मिथिला में राम खेलथि होरी लिरिक्स अंग्रेजी में (Mithila Mein Ram Khelthi Hori Lyrics in English)
Mithila me ram khelaith holi, Mithila me,
Mithila me ram khelaith holi, Mithila me,
Mithila me ho, Mithila me ho, Mithila me,
Mithila me ram khelaith holi, Mithila me,
Tune of Shyam's Banshi: Ud Gayi Re Nindiya Meri Bansi Shyam Ne Bajai Re
Abir gulaal kumkuma keshar,
Abir gulaal kumkuma keshar,
Sakhiyan ke sobhe natbeshar,
Sakhiyan ke sobhe natbeshar,
Haath lene abirak jhori ho laala,
Haath lene abirak jhori, Mithila me,
Mithila me ram khelaith holi, Mithila me,
Mithila me ram khelaith holi, Mithila me,
Aaju janakpur rang me saanal,
Aaju janakpur rang me saanal,
Maithil hiya aanand samayal,
Maithil hiya aanand samayal,
Sab dhene premak dori ho laala,
Sab dhene premak dori, Mithila me,
Mithila me ram khelaith holi, Mithila me,
Mithila me ram khelaith holi, Mithila me,
Lovely hymn of Krishna ji: Banke Bihari Se Pyar Hai
Sita raamak chhavi ati pyari,
Sita raamak chhavi ati pyari,
Naval vasantak mahima nyari,
Naval vasantak mahima nyari,
Yugal saras man ke bhori ho laala,
Yugal saras man ke bhori, Mithila me,
Mithila me ram khelaith holi, Mithila me,
Mithila me ram khelaith holi, Mithila me,
Mithila me ram khelaith holi, Mithila me,
Mithila me ram khelaith holi, Mithila me,
Mithila me ho, Mithila me ho, Mithila me,
Mithila me ram khelaith holi, Mithila me.
और भी मनमोहक भजन, आरती, वंदना, चालीसा, स्तुति :-
- रंग डारे कन्हैया
- जुलम कर डारयो
- डारो नहीं डारो रंग रसिया
- बाबा श्याम के दरबार मची रे होली
- मोहे होली में कर गयो तंग
- होली खेलुंगो मैं राधा तेरे संग
- होरी खेले तो आइयो
- आज बिरज में होली रे रसिया
- मोहन खेले होली रे
- रंग बरसे नाचे कृष्णा मुरारी
अगर आपको यह भजन अच्छा लगा हो तो कृपया इसे अन्य लोगो तक साझा करें एवं किसी भी प्रकार के सुझाव के लिए कमेंट करें।
Singer - Kunj Bihari Mishr