घर ही में माई के बुलाएव (Ghar Hi Mein Maai Ke Bulaiev) - Bharat Sharma
GaanaGao2 year ago 4467घर ही में माई के बुलाएव (Saato Re Bahiniya in Hindi)
घरहीं में माई के बोलइब मंदिर बनवाइब हो
मइया लाली रे चंदनी तनाइब भजन गवाइब हो
माँ सन्तोषी जी की आरती : सन्तोषी माता आरती
घरहीं में माई के बोलइब मंदिर बनवाइब हो
मइया लाली रे चंदनी तनाइब भजन गवाइब हो
अंगना में बेदिया बनाइब यज्ञ करवाइब हो
मईया सातो रे बहिनी के बोलइब भगतिन हो जाइब हो
माँ लक्ष्मी जी की आरती : माँ लक्ष्मी जी की आरती
सूती उठी देखि के जुडाइब पुण्य हम पाइब हो
मईया दुखवा दलिदर भगाइब सुख हम पाइब हे
चैत में पढवा कराइब पंडित बोलवाइब हो
मईया बेला फुलवा लाई के चढ़ाईब हवन कराइब हो
माता की कृपा के लिए भजन : मैया लक्ष्मी की कृपा
गैया के घीववा लेआईब दियना जराइब हो
मईया छाक लवंग के चढ़ाईब माई के मनाइब हो
गीत शिवपुरी से लिखवाइब भरत से गवाइब हो
मईया चरण में शीश झुकाइब नीत गुन गाइब हो
माँ लक्ष्मी जी का स्तोत्र : अष्टलक्ष्मी स्तोत्रं
घरहीं में माई के बोलइब मंदिर बनवाइब हो
मइया लाली रे चंदनी तनाइब भजन गवाइब हो
घर ही में माई के बुलाएव (Saato Re Bahiniya in English)
Gharhin Mein Mayi Ke Bolaib mandir banwaieb ho
Maiya lali re chandaniya tanwaieb bhajan gawaeib ho
Mother Santoshi's Aarti : Santoshi Mata Aarti
Gharhin Mein Mayi Ke Bolaib mandir banwaieb ho
Maiya lali re chandaniya tanwaieb bhajan gawaeib ho
Angna mein bediya banaeib yagya karwaeib ho
Maiya satto re bahini ke bolaieb bhagtin ho jaieb ho
Mother Lakshmi's Aarti : Maa Lakshmi Ji Ki Aarti
Sutti uthi dekhi ke judaieb punya hum paieb ho
Maiya dukhwa dallidarr bhagaieb sukh hum paieb ho
Chaitt mein padwa karaieb pandit bolaieb ho
Maiya bela fulwa lai ke chadhaieb hawan karawieb ho
Hymn for Mother's Grace : Maiya Laxmi Ki Kripa
Gaiya ke gheewwa le aieb diyana jaraieb ho
Maiya chaak lavang ke chadaieb mai ke manaieb ho
Geet Shivpuri se likhwaieb bharat se gawaieb ho
Maiya charan mein sheesh jhukaieb neet gun gaieb ho
Listen to this hymn for wealth : Ghar Mein Mere Lakshmi Padhariye Ri Maa
Gharhin Mein Mayi Ke Bolaib mandir banwaieb ho
Maiya lali re chandaniya tanwaieb bhajan gawaeib ho
और भी मनमोहक भजन, आरती, वंदना, चालीसा, स्तुति :-
- हे गोपाल कृष्ण करूँ आरती तेरी
- श्री सिद्धिविनायक मंत्र और आरती
- मेरे बांके बिहारी लाल
- सीताराम सीताराम कहिये
- मईया मेरी जोड़ी बनाए रखना
- श्री राम स्तुति
- ऐसी लागी लगन मीरा हो गयी मगन
- श्री कृष्णा गोविन्द हरे मुरारी
- लागे वृन्दावन नीको
- मेरा आपकी कृपा से सब काम हो रहा है
अगर आपको यह भजन अच्छा लगा हो तो कृपया इसे अन्य लोगो तक साझा करें एवं किसी भी प्रकार के सुझाव के लिए कमेंट करें।
Singer - Bharat Sharma