सालासर के मंदिर में भक्त बावरो नाचे रे (Salasar Ke Mandir Mein Bhakt Bawro Nache Re) - Deepak Garg
GaanaGao2 year ago 455सालासर के मंदिर में भक्त बावरो नाचे रे लिरिक्स हिंदी में (Salasar Ke Mandir Mein Bhakt Bawro Nache Re Lyrics in Hindi)
सालासर के मंदिर में भक्त बावरो नाचे रे,
आप भी नाचे और नचावे थारो चली सो बागे रे
भोलो भालो जाट को छोरो रुखा सबको धायो रे,
सालासर में यु लागे जो अंजनी लालो आयो रे,
लाल लंगोटो हाथ में घोटो पगा में घुंगरू बाजे रे,
आप भी नाचे और नचावे थारो चली सो भाजे रे,
सालासर के मंदिर में भक्त बावरो नाचे रे
राम ने भज तो छम छम करते थाणे लाड लडावे रे,
मस्त मगन हो मस्ती में थारा ही गुण गावे रे,
जयकारा से गूंजे मंदिर बेगो बेगो आजे रे,
आप भी नाचे और नचावे थारो चली सो भाजे रे,
सालासर के मंदिर में भक्त बावरो नाचे रे
जो लंका में कूदो हनुमत कूदो अंगना थारे रे,
झटपट जो झुकती ने लगावे सामने बेठ के थारे रे,
अष्ट सीधी नव निधि की दाता बाबा नैया पार लगा जे रे,
आप भी नाचे और नचावे थारो चली सो भाजे रे,
सालासर के मंदिर में भक्त बावरो नाचे रे
सब भगता की विनती सुन लो बाला जी थारो ध्यान धरो,
चुरमो लयाओ लाडो ल्याओ जो बनया सवीकार करो,
सज्जन बाबो भाव को भूखो सालासर में विराजे रे,
आप भी नाचे और नचावे थारो चली सो भाजे रे,
सालासर के मंदिर में भक्त बावरो नाचे रे
सालासर के मंदिर में भक्त बावरो नाचे रे,
आप भी नाचे और नचावे थारो चली सो बागे रे
सालासर के मंदिर में भक्त बावरो नाचे रे लिरिक्स अंग्रेजी में (Salasar Ke Mandir Mein Bhakt Bawro Nache Re Lyrics in English)
saalaasar ke mandir me bhakt baavaro naache re,
aap bhi naache aur nchaave thaaro chali so baage re
bholo bhaalo jaat ko chhoro rukha sabako dhaayo re,
saalaasar me yu laage jo anjani laalo aayo re,
laal langoto haath me ghoto paga me ghungaroo baaje re,
aap bhi naache aur nchaave thaaro chali so bhaaje re,
saalaasar ke mandir me bhakt baavaro naache re
ram ne bhaj to chham chham karate thaane laad ladaave re,
mast magan ho masti me thaara hi gun gaave re,
jayakaara se goonje mandir bego bego aaje re,
aap bhi naache aur nchaave thaaro chali so bhaaje re,
saalaasar ke mandir me bhakt baavaro naache re
jo lanka me koodo hanumat koodo angana thaare re,
jhatapat jo jhukati ne lagaave saamane beth ke thaare re,
asht seedhi nav nidhi ki daata baaba naiya paar laga je re,
aap bhi naache aur nchaave thaaro chali so bhaaje re,
saalaasar ke mandir me bhakt baavaro naache re
sab bhagata ki vinati sun lo baala ji thaaro dhayaan dharo,
churamo layaao laado lyaao jo banaya saveekaar karo,
sajjan baabo bhaav ko bhookho saalaasar me viraaje re,
aap bhi naache aur nchaave thaaro chali so bhaaje re,
saalaasar ke mandir me bhakt baavaro naache re
saalaasar ke mandir me bhakt baavaro naache re,
aap bhi naache aur nchaave thaaro chali so baage re
और मनमोहक भजन :-
- जय श्री हनुमान
- बाबो आ बैठो पैडलिया कने
- बजरंगबलि बजरंगबलि
- भोले शंकर के अवतारी बाबा बजरंग
- मन में बसे जिनके सिया राम
- राम जी करेंगे न तो श्याम जी करेंगे
- हनुमंत को देखो मौका मिल गया
- बाला जी के धाम पे
- काट दे बाबा रोग
- नाचे वीर हनुमान माँ के मंदिर में
अगर आपको यह भजन अच्छा लगा हो तो कृपया इसे अन्य लोगो तक साझा करें एवं किसी भी प्रकार के सुझाव के लिए कमेंट करें।
Singer - Deepak Garg