श्याम थारी चौखट पे (Shyam Thari Choukhat Pe) - Sanjay Mittal
GaanaGao2 year ago 1348श्याम थारी चौखट पे लिरिक्स हिंदी में (Shyam Thari Choukhat Pe Lyrics in Hindi)
श्याम थारी चौखट पे,
आया हूँ मैं हार के,
लायक बना ल्यो म्हानें,
थारे दरबार के,
श्याम थारी चौखट पे,
आया हूँ मैं हार के।
हारयोड़ा को साथी थाने,
दुनियाँ बतावे है,
देख लो अठीने कानी,
लाज म्हारी जावे है,
कद स्यूं खड़यो हूँ बाबा,
कद स्यूं खड़यो हूँ बाबा,
हाथ पसार के,
लायक बना ल्यो म्हाने,
थारे दरबार के।।
थक सो गयो हूँ बाबा,
जग के झमेले में,
जियो घबरावे म्हारों,
सोच के अकेले में,
कालजे लगा लो इब थे,
कालजे लगा लो इब थे,
अवगुण विसार के,
लायक बना ल्यो म्हाने,
थारे दरबार के।।
सुख में तो जग यो सारो,
साथ निभावे है,
पण दुखड़े में कोई,
नेड़े नही आवे है,
डगमग है नैया म्हारीं,
डगमग है नैया म्हारीं,
बिना पतवार के,
लायक बना ल्यो म्हाने,
थारे दरबार के।।
थारो साथ पा के मैं भी,
जीनो सीख जाऊँगा,
थे भी ठुकरा दोगा तो,
जी नहीं पाऊंगा,
हार के आयो है बिन्नू,
हार के आयो है बिन्नू,
द्वारे सरकार के,
लायक बना ल्यो म्हाने,
थारें दरबार के।
श्याम थारी चौखट पे,
आया हूँ मैं हार के,
लायक बना ल्यो म्हानें,
थारे दरबार के,
श्याम थारी चौखट पे,
आया हूँ मैं हार के।
श्याम थारी चौखट पे लिरिक्स अंग्रेजी में (Shyam Thari Choukhat Pe Lyrics in English)
Shyaam Thaaree Chaukhat Pe,
Aaya Hoon Main Haar Ke,
Laayak Bana Lyo Mhaanen,
Thaare Darabaar Ke,
Shyaam Thaaree Chaukhat Pe,
Aaya Hoon Main Haar Ke.
Haarayoda Ko Saathee Thaane,
Duniyaan Bataave Hai,
Dekh Lo Atheene Kaanee,
Laaj Mhaaree Jaave Hai,
Kad Syoon Khadayo Hoon Baaba,
Kad Syoon Khadayo Hoon Baaba,
Haath Pasaar Ke,
Laayak Bana Lyo Mhaane,
Thaare Darabaar Ke..
Thak So Gayo Hoon Baaba,
Jag Ke Jhamele Mein,
Jiyo Ghabaraave Mhaaron,
Soch Ke Akele Mein,
Kaalaje Laga Lo Ib The,
Kaalaje Laga Lo Ib The,
Avagun Visaar Ke,
Laayak Bana Lyo Mhaane,
Thaare Darabaar Ke..
Sukh Mein To Jag Yo Saaro,
Saath Nibhaave Hai,
Pan Dukhade Mein Koee,
Nede Nahee Aave Hai,
Dagamag Hai Naiya Mhaareen,
Dagamag Hai Naiya Mhaareen,
Bina Patavaar Ke,
Laayak Bana Lyo Mhaane,
Thaare Darabaar Ke..
Thaaro Saath Pa Ke Main Bhee,
Jeeno Seekh Jaoonga,
The Bhee Thukara Doga To,
Jee Nahin Paoonga,
Haar Ke Aayo Hai Binnoo,
Haar Ke Aayo Hai Binnoo,
Dvaare Sarakaar Ke,
Laayak Bana Lyo Mhaane,
Thaaren Darabaar Ke.
Shyaam Thaaree Chaukhat Pe,
Aaya Hoon Main Haar Ke,
Laayak Bana Lyo Mhaanen,
Thaare Darabaar Ke,
Shyaam Thaaree Chaukhat Pe,
Aaya Hoon Main Haar Ke.
और मनमोहक भजन :-
- डाकिया जा रे श्याम ने संदेशो दीजे
- बाबा ये नैया कैसे
- हार के आया हूँ अब दे आसरा
- मेरी लाज रखना
- अपना मुझे बना के
- एक आस तुम्हारी है
- जीत जायेंगे हम, डर की क्या बात है
- बाबा श्याम पे भरोसा
- हार नहीं होगी
- सुनलो अरज हमारी
- क्यों घबराऊँ मैं मेरा तो श्याम से नाता है
- कभी रुठना ना मुझसे तू श्याम सांवरे
- प्रेम तुमसे किया तो गलत क्या किया
अगर आपको यह भजन अच्छा लगा हो तो कृपया इसे अन्य लोगो तक साझा करें एवं किसी भी प्रकार के सुझाव के लिए कमेंट करें।
Singer - Sanjay Mittal