भोले (Bhole) - Dk Singh Kaithaliya


भोले हिंदी में (Bhole In Hindi)

दबदा नी किसे साले ते,

करदा समझोते नी

काबू मने करना चाहवे,

नगदा पे होते नी

मोजा मैं चेला तेरा,

बैरी मेरे सदमा मैं

भोले तेरे कदमा मैं मैं,

दुनिया मेरे कदमा मैं

सबसे सुन्दर भजन: डम डम डमरू बाजे

जिंदगी या मेरी बनादी ताने,

किस्ती या पार लगादी ताने

दुनिया ते कर के दिखाना है कुछ तो,

मेरे मन में थी कर के दिखा दी ताने

तू ए बसरीया आख्या में,

तू ए से मेरी सांसा में

कल्ला चलाया था भोले,

पहचान बनादी लखा में

मन्ने तो आनंद आवे,

भोले तेरे भजना में

भोले तेरे कदमा मैं मैं,

दुनिया मेरे कदमा में

मन को मोह लेने वाला भजन: जय शम्भु जय जय शम्भू

मैं चार दिन बोल पड़ूं,

किसे गेल्या प्यार ते के

ले जावे से लोग मने हल्के में,

तू रहिये गैल भोले चाल के दिखाऊ,

क्योंकि दुनिया सलाम करे चलते

रुकना नी आंदा तेरे चेले ने भोले

तेरे गल मैं है साप मेरे पछे सपोले,

बेैरिया के मेरे, मैं दिन कर के थोड़े

हर की मैं पोड्डी पे खाऊं पकोड़े

भोले मैं तेरी राज्जा मैं रज्जी रज्जी,

मने या भोले तेरी सूरत भागी

काडते चुकाऊ अहसान मैं तेरा,

ताने या भोले मेरी जिंदगी बनादी

तेरी कर के गड्डी घोड़े,

ताने सवारे काम मेरे

तेरी दी या जिंदगी से,

ले के आग्या धाम तेरे

न्यू तो रिश्तेदार घने,

कोई दुख बंधन ने चहिये था

हरिद्वार में आ के पूरे होगे से आरमान मेरे

था के मने डमरू लाली सुरती फेर बगमा में

भोले तेरे कदमा मैं मैं,

दुनिया मेरे कदमा में

भोले अंग्रेजी में (Bhole In English)

Dabda Ni Kise Saale Te,

Karda Samjhote Ni

Kaabu Mane Karna Chahe,

Nagada Pe Hote Ni

Moja Main Chela Tera,

Bairi Mere Sadma Main

Bhole Tere Kadam Main Main,

Duniya Mere Kadam Main

Most beautiful hymn: Dam Dam Damru Baje

Zindagi Ya Meri Banadi Taane,

Kishti Ya Paar Lagadi Taane

Duniya Te Kar Ke Dikhaana Hai Kuch Toh,

Mere Mann Mein Thi Kar Ke Dikha Di Taane

Tu E Basriya Akhya Mein,

Tu E Se Meri Saansa Mein

Kalla Chalaya Tha Bhole,

Pehchaan Banadi Lakhha Mein

Manne Toh Aanand Aave,

Bhole Tere Bhajna Mein

Bhole Tere Kadam Main Main,

Duniya Mere Kadam Main

Mind-blowing hymns: Jai Shambhu Jai Jai Shambhu

Main Chaar Din Bol Padoon,

Kise Gelya Pyaar Te Ke

Le Jaave Se Log Mane Halke Mein,

Tu Rahiye Gael Bhole Chaal Ke Dikhaau,

Kyonki Duniya Salaam Kare Chalte

Rukna Ni Aanda Tere Chale Ne Bhole

Tere Gal Mein Hai Saap Mere Pache Sapole,

Beairiya Ke Mere, Main Din Kar Ke Thode

Hari Ki Main Poddhi Pe Khaun Pakode

Bhole Main Teri Rajja Main Rajji Rajji,

Mane Ya Bhole Teri Soorat Bhaagi

Kadte Chukaau Ahsaan Main Tera,

Taane Ya Bhole Meri Zindagi Banadi

Teri Kar Ke Gadde Ghode,

Taane Savaare Kaam Mere

Teri Di Ya Zindagi Se,

Leke Aagya Dhaam Tere

New To Rishtedaar Ghane,

Koi Dukh Bandhan Ne Chahiye Tha

Haridwaar Mein Aake Poore Hoge Se Armaan Mere

Tha Ke Mane Damru Laali Surti Pher Bagama Mein

Bhole Tere Kadam Main Main,

Duniya Mere Kadam Main

Singer - Dk Singh Kaithaliya

और भी देखे :-

अगर आपको यह भजन अच्छा लगा हो तो कृपया इसे अन्य लोगो तक साझा करें।