मोटे पेग लिरिक्स (Mote Peg Lyrics) - Sumit Parta


मोटे पेग लिरिक्स हिंदी में (Mote Peg Lyrics In Hindi)

कोन्या छोटा मा परिवार यो पूरा कुणबा बस रहा
इक छोटा भाई सुनिया से 302 में फस रहा
 
कोन्या छोटा मा परिवार यो पूरा कुणबा बस रहा
इक छोटा भाई सुनिया से 302 में फस रहा
इक दादा मारे फायर रात ने दादी हुक्का पीवे
किट फसा गी ऐ माँ
 
यो मोटे मारे पेग कद्धे में व्याह दी ऐ माँ
मन्ने मांगी थी पाजेब या पिस्तौल ल्या दी ऐ माँ
यो मोटे मारे पेग कद्धे में व्याह दी ऐ माँ
 
यो जान ते प्यारा लाल रंग का ट्रैक्टर ले रहा
यो गाम में रहके राजी कोठी सेक्टर ले रहा
 
ऑडी गाड़ी ते वि महंगा झोट्टा पाले है
और पूरे गाम में बस इसके बाबू की चले है
इसकी मां से थोड़ी नरम तो साल टिपा दी ऐ माँ
 
यो मोटे मारे पेग कद्धे में व्याह दी ऐ माँ
मन्ने मांगी थी पाजेब या पिस्तौल ल्या दी ऐ माँ
यो मोटे मारे पेग कद्धे में व्याह दी ऐ माँ
 
कित मर गया वो बिछोला जिहने जोड़ी या बना दी
कॉलेज की टॉपर छोरी शराबी के ब्याह दी
किल्ल्यां के चक्कर में मैं तो किसके पल्ले लड़ी
मा ऐ कित में फंसा दी मा ऐ कित में ब्याह दी
 
गुस्से में घना खराब मेरे आगे घात बोले
ओके यार दोस्त उन्हें बिगड़ा हुआ जाट बोले
 
न्यू तो पूरा राखे ख़याल वो कंगन लिया है
लागी यारा पिछे गोली ओह ज़ख़म दिखाया है
दिल्ली ते था के गाम पादता बसा दी ऐ माँ
 
यो मोटे मारे पेग कद्धे में व्याह दी ऐ माँ
मन्ने मांगी थी पाजेब या पिस्तौल ल्या दी ऐ माँ
यो मोटे मारे पेग कद्धे में
 
 व्याह दी ऐ माँ...

मोटे पेग लिरिक्स अंग्रेजी में (Mote Peg Lyrics In English)

Konya Chhota Ma Priwar Yo Poora Kunba Bas Reha
Ika Chhota Bhai Suneya Se 302 Mein Phass Reha
 
Konya Chhota Ma Priwar Yo Poora Kunba Bas Reha
Ika Chhota Bhai Suneya Se 302 Mein Phass Reha
Ika Dada Maare Fire Raat Ne Dadi Hukka Peeve
Kit Phasa Gi Ae Maa
 
Yo Mote Maare Peg Kadhe Mein Viah Di Ae Maa
Manne Mangi Thi Paajeb Ya Pistol Lya Di Ae Maa
Yo Mote Maare Peg Kadhe Mein Viah Di Ae Maa
 
Yo Jaan Te Pyara Lal Rang Ka Trackter Le Reha
Yo Gaam Mein Rehke Raji Kothi Sector Le Reha
 
Audi Gaddi Te Vi Mehanga Jhotta Paale Hai
Aur Poore Gaam Mein Bas Iske Babu Ki Chale Hai
Iski Maa Se Thodi Narm To Saal Tipa Di Ae Maa
 
Yo Mote Maare Peg Kadhe Mein Viah Di Ae Maa
Manne Mangi Thi Paajeb Ya Pistol Lya Di Ae Maa
Yo Mote Maare Peg Kadhe Mein Viah Di Ae Maa
 
Kitt Mar Gya Woh Bichola Jihne Jodi Ya Bana Di
College Ki Topper Chhori Sharabi Ke Byah Di
Killyan Ke Chakkar Mein Main To Kiske Palle Laadi
Maa Ae Kitt Mein Phansa Di Maa Ae Kitt Mein Byah Di
 
Gusse Mein Ghana Kharab Mere Aage Ghaat Bole
Ooke Yaar Dost Unhe Bigda Hoya Jaat Bole
 
Nyu To Poora Raakhe Khyaal Woh Kangan Lyaya Hai
Laagi Yaara Pichhe Goli Oh Zakham Dikhaya Hai
Delhi Te Tha Ke Gaam Paadta Basa Di Ae Maa
 
Yo Mote Maare Peg Kadhe Mein Viah Di Ae Maa
Manne Mangi Thi Paajeb Ya Pistol Lya Di Ae Maa
Yo Mote Maare Peg Kadhe Mein Viah Di Ae Maa...


Singer - Sumit Parta

और भी देखे :-

अगर आपको यह भजन अच्छा लगा हो तो कृपया इसे अन्य लोगो तक साझा करें।