भक्ति गाने
गणेश जी
उत्सव रच्यो है म्हारे आँगने लिरिक्स (Utsav Rachyo Hai Mhaare Aangane Lyrics) - Jaya Kishori
GaanaGao1 year ago 208उत्सव रच्यो है म्हारे आँगने लिरिक्स हिंदी में (Utsav Rachyo Hai Mhaare Aangane Lyrics In Hindi)
उत्सव रच्यो है म्हारे आँगने,
थे आजो गौरी का लाल,
कारज म्हारा सफल करो,
थे आजो गौरी का लाल,
कारज म्हारा सफल करो।।
फुलड़ा री माला ल्याया विनायक,
फुलड़ा री माला ल्याया विनायक,
अर्पण थे करो गणराज,
कारज म्हारा सफल करो,
थे आजो गौरी का लाल,
कारज म्हारा सफल करो।।
सोने री थाली में मोदक ल्याया,
सोने री थाली में मोदक ल्याया,
थे भोग लगावो गणराज,
कारज म्हारा सफल करो,
थे आजो गौरी का लाल,
कारज म्हारा सफल करो।।
रिद्धि सिद्धि ने सागे ल्यायजो,
रिद्धि सिद्धि ने सागे ल्यायजो,
अन्न धन से भरो भंडार,
कारज म्हारा सफल करो,
थे आजो गौरी का लाल,
कारज म्हारा सफल करो।।
उत्सव रच्यो है म्हारे आँगने,
थे आजो गौरी का लाल,
कारज म्हारा सफल करो,
थे आजो गौरी का लाल,
कारज म्हारा सफल करो।।
उत्सव रच्यो है म्हारे आँगने लिरिक्स अंग्रेजी में (Utsav Rachyo Hai Mhaare Aangane Lyrics In English)
Utsav Rachyo Hai Mhare Aangan,
The Aajo Gauri Ka Laal,
Kaam Mhara Safal Karo,
The Aajo Gauri Ka Laal,
Kaam Mhara Safal Karo.
Phulda Ri Maala Lyaaya Vinaayak,
Phulda Ri Maala Lyaaya Vinaayak,
Arpan The Karo Ganaraaj,
Kaam Mhara Safal Karo,
The Aajo Gauri Ka Laal,
Kaam Mhara Safal Karo.
Sone Ri Thaali Mein Modak Lyaaya,
Sone Ri Thaali Mein Modak Lyaaya,
The Bhog Lagaavo Ganaraaj,
Kaam Mhara Safal Karo,
The Aajo Gauri Ka Laal,
Kaam Mhara Safal Karo.
Riddhi Siddhi Ne Saage Lyaajo,
Riddhi Siddhi Ne Saage Lyaajo,
Ann Dhan Se Bharo Bhandaar,
Kaam Mhara Safal Karo,
The Aajo Gauri Ka Laal,
Kaam Mhara Safal Karo.
Utsav Rachyo Hai Mhare Aangan,
The Aajo Gauri Ka Laal,
Kaam Mhara Safal Karo,
The Aajo Gauri Ka Laal,
Kaam Mhara Safal Karo.
Singer - Jaya Kishori
और भी देखे :-
- अजब है तेरी माया (Ajab Hai Teri Maya)
- अरे रे मेरी जान है राधा लिरिक्स हिंदी और अंग्रेजी में (Are Re Meri Jaan Hai Radha Lyrics)
- रंगीलो रंग डार गयो (Rangeelo Rang Dar Gayo)
- अहोई अष्टमी की पूजा विधि पूर्वक (Ahoi Ashtami Ki Pujan Vidhipurvak)
- जिस भजन में राम का नाम ना हो (Jis Bhajan Mein Ram Ka Naam Na Ho)
- खाटू के राजा
- वो किसना है (Woh Kisna Hai)
- शिव के रूप में आप विराजें (Shiv Ke Roop Mein Aap Viraje)
- मैं ढूंढ चूका जग सारा
- जय गणेश जय गणेश देवा आरती (Jai Ganesh Jai Ganesh Deva Aarti in Hindi and English)
अगर आपको यह भजन अच्छा लगा हो तो कृपया इसे अन्य लोगो तक साझा करें।