भक्ति गाने
गणेश जी
गौरी नंदन थारो अभिनंदन लिरिक्स (Gauri Nandan Tharo Abhinandan Lyrics) - Pintu Sharma
GaanaGao1 year ago 386गौरी नंदन थारो अभिनंदन लिरिक्स हिंदी में (Gauri Nandan Tharo Abhinandan Lyrics In Hindi)
गौरी नंदन थारो अभिनंदन,
करे सारो परिवार,
गजानन आन पधारो,
लड़ावा लाड़ मैं थारो,
गजानन आन पधारो,
लड़ावा लाड़ मैं थारो।।
बल और बुद्धि को तो,
थारो भंडार है,
तीनो लोक में पहलो,
थारो अधिकार है,
थारी पूजा सबसे पहले,
करे सारो संसार,
गजानन आन पधारो,
लड़ावा लाड़ मैं थारो,
गजानन आन पधारो,
लड़ावा लाड़ मैं थारो।।
विघ्न विनाशक सारी,
विपदा मिटाओ,
रिद्धि सिद्धि सागे लेकर,
म्हारे घरा आओ,
काम कोई भी करने से पहले,
पड़े थारी दरकार,
गजानन आन पधारो,
लड़ावा लाड़ मैं थारो,
गजानन आन पधारो,
लड़ावा लाड़ मैं थारो।।
चंदन की चौकी पर म्हे,
थाने बिठावा,
तिलक लगावा ‘भक्ता’,
हार पहनावा,
मोदक लड्डूवा को भोग लगावा,
कर लीजो स्वीकार,
गजानन आन पधारो,
लड़ावा लाड़ मैं थारो,
गजानन आन पधारो,
लड़ावा लाड़ मैं थारो।।
गौरी नंदन थारो अभिनंदन,
करे सारो परिवार,
गजानन आन पधारो,
लड़ावा लाड़ मैं थारो,
गजानन आन पधारो,
लड़ावा लाड़ मैं थारो।।
गौरी नंदन थारो अभिनंदन लिरिक्स अंग्रेजी में (Gauri Nandan Tharo Abhinandan Lyrics In English)
Gauri Nandan Tharo Abhinandan,
Kare Saro Parivar,
Gajanan Aan Padharo,
Ladawa Laad Main Tharo,
Gajanan Aan Padharo,
Ladawa Laad Main Tharo.
Bal Aur Buddhi Ko To,
Tharo Bhandar Hai,
Tino Lok Mein Pahlo,
Tharo Adhikar Hai,
Thari Pooja Sabse Pahle,
Kare Saro Sansar,
Gajanan Aan Padharo,
Ladawa Laad Main Tharo,
Gajanan Aan Padharo,
Ladawa Laad Main Tharo.
Vighna Vinashak Saari,
Vipada Mitao,
Riddhi Siddhi Saage Le Kar,
Mhare Ghara Aao,
Kaam Koi Bhi Karne Se Pahle,
Pade Thari Darkar,
Gajanan Aan Padharo,
Ladawa Laad Main Tharo,
Gajanan Aan Padharo,
Ladawa Laad Main Tharo.
Chandan Ki Chauki Par Mhe,
Thaane Bithawa,
Tilak Lagawa 'Bhakta',
Haar Pehnawa,
Modak Ladduwa Ko Bhog Lagawa,
Kar Leejo Swikar,
Gajanan Aan Padharo,
Ladawa Laad Main Tharo,
Gajanan Aan Padharo,
Ladawa Laad Main Tharo.
Gauri Nandan Tharo Abhinandan,
Kare Saro Parivar,
Gajanan Aan Padharo,
Ladawa Laad Main Tharo,
Gajanan Aan Padharo,
Ladawa Laad Main Tharo.
Singer - Pintu Sharma
और भी देखे :-
- कृष्णा है जीवन का सार
- महाकाल नाम जपिये (Mahakal Naam Japiye)
- आयो आयो रे शिवरात्रि त्योहार (Aayo Aayo Re Shivratri Tyohaar)
- नटराज स्तुति
- मेरा भोला है भंडारी (Mera Bhola Hai Bhandari)
- बानर बांको रे (Banar Banko Re)
- रंग दे मैया की चुनरिया लिरिक्स (Rang De Maiya Ki Chunariya Lyrics)
- ऐसी भक्ति हे शम्भू दे दो
- जय श्री राम
- गणपति करते चरणों में नमन लिरिक्स (Ganpati Karte Charno Mein Naman Lyrics)
अगर आपको यह भजन अच्छा लगा हो तो कृपया इसे अन्य लोगो तक साझा करें।