सैंडल लिरिक्स (Sandal Lyrics) - Raju Punjabi


सैंडल लिरिक्स हिंदी में (Sandal Lyrics In Hindi)

चले मटक मटक मेरे गई रे खटक
तेरी चाल भाभी री
तेरे सैंडल ने काट बगायी बगाई सारी गाल भाभी री
तेरे सैंडल ने काट बगायी बगाई सारी गाल भाभी री
 
चम् चम् मारे चमके बंधी हाथ जो घाड़ी तने
मेरे गात तू कढ़ी कर राखी से
सुन ले रे फुलझड़ी तने
हो चम् चम् मारे चमके बंधी हाथ जो घाड़ी तने
मेरे गात तू कढ़ी कर राखी से
सुन ले रे फुलझड़ी तने
मेरा चले ना जोर तेरा तिरछा तियोर
करे घायल भाभी री
तेरे सैंडल ने काट बगायी बगाई सारी गाल भाभी री
तेरे सैंडल ने काट बगायी बगाई सारी गाल भाभी री
 
तेरे कैसी बहु गाल में और नहीं गिरकानी
सेंट का धुगा थावे जब तू लेवन जावे पाणि
रे तेरे कैसी बहु गाल में और नहीं गिरकानी
सेंट का धुगा थावे जब तू लेवन जावे पाणि
तू करे नखरे घने रे
तेरे जीकर खड़े से, फिलहाल भाभी री
तेरे सैंडल ने काट बगायी बगाई सारी गाल भाभी री
तेरे सैंडल ने काट बगायी बगाई सारी गाल भाभी री
 
समंदर सिंह तो मार गया रे
तू लचक लचक जब चले
सासरे मैं पोए बहु रे कदे घाट ना ग़ाले
समंदर सिंह तो मार गया रे
तू लचक लचक जब चले
सासरे मैं पोए बहु रे कदे घाट ना ग़ाले
मैं रे नाचू नाचू रे, मैं क्यूकर बचू रे
होया कायल भाभी री
तेरे सैंडल ने काट बगायी बगाई सारी गाल भाभी री
तेरे सैंडल ने काट बगायी बगाई सारी गाल भाभी री

सैंडल लिरिक्स अंग्रेजी में (Sandal Lyrics In English)

Chale Matk Matk Mere Gayi Re Khatak
Teri Chal Bhabhi Ri
Tere Sandal Ne Kaat Bagayi Bagayi Saari Gaal Bhabhi Ri
Tere Sandal Ne Kaat Bagayi Bagayi Saari Gaal Bhabhi Ri
 
Cham Cham Mare Chamake Bandhi Haath Jo Ghadi Tane
Mere Gaat Tu Kadhi Kar Raakhi Se
Sun Le Re Phuljhadi Tane
Ho Cham Cham Mare Chamake Bandhi Haath Jo Ghadi Tane
Mere Gaat Tu Kadhi Kar Raakhi Se
Sun Le Re Phuljhadi Tane
Mera Chale Na Jor Tera Tircha Tior
Kare Ghayal Bhabhi Ri
Tere Sandal Ne Kaat Bagayi Bagayi Saari Gaal Bhabhi Ri
Tere Sandal Ne Kaat Bagayi Bagayi Saari Gaal Bhabhi Ri
 
Tere Kaisi Bahu Gaal Mein Aur Nahi Girakani
Scent Ka Dhuga Thawe Jab Tu Levan Jaave Paani
Re Tere Kaisi Bahu Gaal Mein Aur Nahi Girakani
Scent Ka Dhuga Thawe Jab Tu Levan Jaave Paani
Tu Kare Nakhre Ghane Re
Tere Jikar Khade Se, Filhaal Bhabhi Ri
Tere Sandal Ne Kaat Bagayi Bagayi Saari Gaal Bhabhi Ri
Tere Sandal Ne Kaat Bagayi Bagayi Saari Gaal Bhabhi Ri
 
Samundar Singh To Maar Gaya Re
Tu Lachak Lachak Jab Chale
Saasre Main Poe Bahu Re Kabhi Ghat Na Ghaale
Samundar Singh To Maar Gaya Re
Tu Lachak Lachak Jab Chale
Saasre Main Poe Bahu Re Kabhi Ghat Na Ghaale
Main Re Nachu Nachu Re, Main Kyu Kar Bachu Re
Hoya Kayal Bhabhi Ri
Tere Sandal Ne Kaat Bagayi Bagayi Saari Gaal Bhabhi Ri
Tere Sandal Ne Kaat Bagayi Bagayi Saari Gaal Bhabhi Ri

Singer - Raju Punjabi

और भी देखे :-

अगर आपको यह भजन अच्छा लगा हो तो कृपया इसे अन्य लोगो तक साझा करें।